Steun Parkili

Ik ben Eline, 39 jaar en sinds vorig jaar Parkinson patiënt. Na een moeilijk jaar van ontkenning en verdriet kan ik weer genieten en gelukkig zijn desondanks het etiketje dat ik nu meedraag. Parkili is een vzw door en voor lotgenoten en wil Parki’s stimuleren om sportief en gelukkig te zijn en dromen na te jagen. Als lid wil ik graag mijn steentje bijdragen om fondsen te helpen werven en zo een reis naar Nepal in het najaar te sponsoren waaraan ik tevens deelneem. Bovendien steunen we wetenschappelijk onderzoek met de ingezamelde centjes. Wil jij een goed doel behartigen, jezelf op een warm gevoel trakteren en als kers op de taart een jarige blij maken met een grappige West-Vlaamse verjaardagskaart? Koop dan nu een setje, aanvaard mijn grootste dankbaarheid en draag zo je steentje bij deze rotziekte de wereld uit te helpen. 

De volledige opbrengst gaat integraal naar Parkili. Vanuit de vzw wordt ook gekeken welke wetenschappelijke onderzoeken ze kunnen steunen want onze vurigste hoop is deze rotziekte de wereld uit te helpen.

  • Er zijn zes verschillende setjes verjaardagskaarten. 1 set kost 10 euro en omvat 5 kaarten en 5 enveloppen. Koop je 3 setjes dan betaal je 25 euro. Wil je eens helemaal zot doen dan heb je ze allemaal voor 50 euro.
  • Bestellen gaat eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt na het inzenden de nodige info. Check zeker ook je Spam folder mocht je het mailtje niet ontvangen.
  • Een puur financieel steuntje kan ook via de website van Parkili.
    www.parkili.be/gift-formulier. Via deze weg kan je ook een fiscaal attest aanvragen.
  • Een fiscaal aftrekbare financiële gift kan enkel rechtstreeks op het rekeningnummer van Vzw Parkili.